Bestyrelsesarbejde

Når ansvar og udvikling arbejder sammen

Er bestyrelseslokalet et laboratorium? Nej.

Det er et rum til at diskutere sorte og røde tal, træffe svære beslutninger og udtænke strategisk potentiale. Det er stedet, hvor ”ansvar” trækker i arbejdstøjet.

Ansvarligheden kender og respekterer jeg. Men modsat andre mener jeg ikke, at ansvarlighed og udvikling er hinandens modsætninger. Tværtimod.

I disse år, hvor alle industrier taler om emner som ”disruption” og ”kompleksitet”, har virksomheden mere end nogensinde før brug for at tænke nyt. Og den skal hjælpes til at finde tryghed i at være i bevægelse. Tryghed i udviklingen.

Hvis jeres bestyrelsesarbejde handler om at godkende sidste mødes referat og opretholde status quo under radaren, vil jeg gerne sige pænt ”nej tak” og ønske jer et oprigtigt og velment ”god vind på rejsen”.

Vil I omvendt bruge bestyrelseslokalet til at udpege retning og skabe mening for medarbejdere, skabe ledelsesmæssig selvtillid og mod til at gøre det uventede og det rigtige – selv når det rigtige er svært. Så kan jeg bidrage med stærke holdninger, konkret erfaring og visionære vinkler.